Bar till Lindvallen i Sälen!

Vi fick i uppdrag att bygga en bar till Lindvallen i Sälen. Snickeriet tillsammans med kunden kom fram till konceptet som visas på bilderna nedan. Stommen i sten/ svartlutad oljad ek. Toppskiva i svartlutad massiv ek. Fronten i härdat krackelerat glas som belyses från baksidan med diodslingor. Diodslingorna, en klarvit och en rgb, lyser i hela färgspektrat och är individuellt dimbara. Både vi och beställaren blev mycket nöjda med resultatet!

2 Kommentarar till “Bar till Lindvallen i Sälen!”


 1. bengt jansson
  den 2011-01-14
  klockan 18:49

  Finns det hål i baren så att Sälen kan komma upp på isen ?


 2. admin
  den 2011-01-14
  klockan 20:46

  Ha ha, nej, den e garanterat sälfri!

Lämna en kommentar

© 2009 Ringöns Snickeri i Göteborg AB. All Rights Reserved.

Improve Your Life, Go The myEASY Way™