SMÅPRAT

Lister i till alla!

Bygger ni om eller nytt och behöver komplettera med lister ni inte kan hitta? Lugn, vi på Ringöns snickeri hjälper er mer än gärna med att ta fram det ni behöver! Ring eller maila oss för mer information!

Skåp till Borås!

Detta skåp som numer finns i Borås, skulle matcha ett vitrinöverskåp som saknade sitt underskåp. Beställaren tog kort på vitrinskåpet, måttade och skickade dessa uppgifter till oss. Vi gjorde en ritning på hur vi tänkte oss att underskåpet skulle kunna bli och bad beställaren komma in för kännedom. Några småändringar gjordes på plats och detta är det slutliga resultatet. Inuti sitter det två st hyllplan.

Högskåp med krönlist!

Vi fick äran att tillverka detta högskåp i furu. Skåpet är ritat av beställaren själv för att matcha hennes behov va gäller förvaring i sovrummet. Naturligtvis hjälpte vi till med och idéer på beslag och andra lösningar som hjälpte till att forma och skapa det skåp som nu är monterat och klart. Även denna gång önskade beställaren att få måla själv, vilket vi naturligtvis inte har något emot!

© 2009 Ringöns Snickeri i Göteborg AB. All Rights Reserved.

Improve Your Life, Go The myEASY Way™