SMÅPRAT

Bord

Hittar du inget bord som faller dig i smaken? E måtten fel? Är träslaget eller färgen fel? Hör av dig till oss, vi har kunskap och kontakterna för att ta fram exakt det du behöver och vill ha!

Pardörrs parti!

Vi tillverkade och monterade ett pardörrsparti i en lägenhet på Eklandagatan. Dörrarna på bilden är endast grundmålade och färdigstryks av målare på plats i lägenheten. Dörrarna är uppbyggda på traditionellt vis allt enligt beställarens önskemål.

Y- Trapp

Vi fick i uppdrag att bygga en trapp där kunden ville kunna gå från huvudentrén direkt in i köket. Detta blev lösningen, vi kallar den y-trapp. Kunden hade väldigt specifika krav på utförandet både vad gäller mtrl och utséende och efter dialog och skisser e detta den färdiga produkten som vi levererade!

Bar till Lindvallen i Sälen!

Vi fick i uppdrag att bygga en bar till Lindvallen i Sälen. Snickeriet tillsammans med kunden kom fram till konceptet som visas på bilderna nedan. Stommen i sten/ svartlutad oljad ek. Toppskiva i svartlutad massiv ek. Fronten i härdat krackelerat glas som belyses från baksidan med diodslingor. Diodslingorna, en klarvit och en rgb, lyser i hela färgspektrat och är individuellt dimbara. Både vi och beställaren blev mycket nöjda med resultatet!

© 2009 Ringöns Snickeri i Göteborg AB. All Rights Reserved.

Improve Your Life, Go The myEASY Way™