SMÅPRAT

Fönster till Långedrag.

Nytillverkade fönster med karm till en fastighet i Långedrag. I samråd med kunden togs beslutet att nytillverka både karm och båge då dessa va i så pass dåligt skick. Vi anpassade yttermåttet på karmen så att fasaden inte skulle ta skada vid bytet. Blecken tillverkades i koppar då detta va ett önskemål från kunden.

Måttanpassat!

Hos oss får ni det ni vill ha i dom måtten ni vill ha! Ett exempel e denna källardörr som vi byggde till ett hus på Marstrand. Dörren är isolerad och har en säkerhetsklassad låskista. Karmen e byggd av tätvuxen norrländsk furu, tröskel i massiv ek. På bilden e dörren endast grundmålad enligt kundens önskemål.

Pardörr enligt mått och fotografier från kund.

Vi fick i uppdrag att tillverka en pardörr där det tidigare suttit ett enkelblad. Vi tillverkade kontraprofilstål efter bilderna och måtten som kund angivit, allt för att det skulle stämma överens med dom dörrarna som sitter i fastigheten.   Dörrarna levererades obehandlade och målades av målare på plats!

Vinterkyla!

Nu när vintern verkligen verkar vara här skulle det kännas bra att ha en bastu att krypa in i! Uppdaterar med två st bilder på en bastu som vi har inrett. Inga hörn eller taklister fick användas. Alla skarvar e synliga dvs inget utrymme för felmätning! Både kunden och Ringöns Snickeri blev supernöjda med resultatet!

Trappor

Höstens melodi verkar vara nya trappor! Hitintills under hösten har vi levererat 6st trappor, både svängda och raka. Trapporna har alla varit olika i utförandet. Hel-ek (allt tillverkat i ek) Hel-furu, ek med vita vanglar och furu med vita vanglar, med och utan sättsteg. Vi tackar för dessa ordrar och ser framåt med spänning på fortsättningen!

Vi ber om ursäkt för att bildkvaliten inte är den bästa, med orden ”vi e snickare inte fotografer!”

© 2009 Ringöns Snickeri i Göteborg AB. All Rights Reserved.

Improve Your Life, Go The myEASY Way™